Godt Nytt år 2018!

Nyttårsfeiring her i Elgfaret ble mobilfri i år. I stedet hadde vi ett kamera som alle kunne bruke for å få tilfredsstilt alle ønsker om dokumentasjon. Det er nå sånn vi er da. Nyttårsfeiringen hos oss har alltid vært en familiefest. Barn og voksne feirer det nye og det gamle året sammen. Det er god mat, sosialt samvær og fyrverkeri som er det viktige. Og vi er blitt ganske mange etterhvert så det skal til litt både mat og sitteplasser i et vanlig sånn ikke alt for stort hjem. I år var vi 15 stykker til bords. 

Det er fantastisk å ha en slik familie som vi har. Nyttårskvelden be en nydelig avslutning på et år som har bydd på litt av hvert av utfordringer. Det har vært gull verd for meg å få all den hjelpen min familie har gitt meg i denne perioden. 
Jeg elsker dere alle sammen!


Her er en kompilasjon av kveldens bilder - hvem som har tatt hva er det vel ingen som har oversikt over - men de fleste bilder er tatt på 50mm, blender 1.4, 1/125 og ISO 2000. Med unntak av utebildene der blender var 2.8, ISO rundt 8000 og lukker 1/125s. Og brennvidde 24mm. Sånn cirka.

Kommentarer