Fluffball

Nøtte er sterilisert, men hun får likevel løpetid og dette tiltrekker seg jo ukastrerte hannkatter. Den ene katten som har vært her vet vi hvem som eier men den andre finner vi ikke eieren til. Og som man kan se av bildene her har den så ustelt og dårlig pels at den har plager på grunn av dette.  

Katten har vært her mye, men har vært borte et par måneder nå før den kom tilbake for en uke siden. Sammen med en annen hannkatt er det ikke så koselig å ha dette levenet på verandaen så jeg skulle virkelig ønske at alle som har løstgående hannkatter kastrerte dem. 

Etter å ha etterlyst katten både på Facebook (innlegget er delt 112 ganger 1. mai) og på dyrebar.no så har responsen vært 0. De eneste jeg har hørt fra er noen som ville ha katten. Vi har kontaktet Dyrebeskyttelsen på Lillehammer og de har betalt for å få stelt pelsen, gitt ormekur og kastrasjon. For øyeblikket er han hos oss mens dyrebeskyttelsen leter etter fosterhjem. Han er ikke chippet heller så da er det helt umulig å finne eieren. Det er ikke sikkert han har eier heller for pelsen har ikke fått stell på måneder. 



Nøtte tar beundringen med ro


Litt engstelig og veldig sulten

Pelsen på ryggen er hard som et panser og han har sår på sidene.

Kommentarer