Husets førstedame

Husets førstedame er Nøtte - hun kom ruslende hjem til oss i fjor sommer og rett inn i stua. Vi fant ut hvem som eide henne og de henta henne hjem men hun kom tilbake. Vi leverte henne tilbake og hun kom igjen... og igjen.. hun kunne sitte på verandaen vår og mjaue i timesvis og med sommer og sol så går det ikke an å leve med lukket verandadør. Og en dag vi var litt uoppmerksomme kom hun inn og forsynte seg av mat på kjøkkenbordet. Så ble det enda vanskeligere å få henne til å være der hun egentlig bodde. Vi rådet eieren til å ha henne inne et par uker så hun skulle forstå hvor hun bodde men hun ville bare ut. Så det endte med at vi ble enige om at hun kunne være hos oss. 

Fornøyd med tilværelsen

Lett å kjene igjen med det fjeset :)

Hun hadde en kul under magen og tildigere eier sa de hadde sjekka det opp og at det ikke var noe farlig, men plutselig så begynte kulen å vokse og den vokste kjempefort!
Stor kul under magen!
 Vi kontaktet dyrlege og dyrlegen sa at dette var svulster som måtte bort. Det ble en dyr affære og en slitspm affære for lille Nøtte. Nesten 2 måneder med rekonvalesens måtte til etter at hun fikk komplikasjoner etter operasjon.
2 måneder i rød body og operasjonssår som gikk fra buk til bringe
 Nå - et halvt år senere er hun tilbake til sitt gamle jeg og kan igjen levere oss små gaver.

For noen dager siden kom hun med denne og da er hun frisk igjen!


Kommentarer