Fluffball er en utrolig hyggelig katt med ganske mye personlighet. Mennesker og kos er noe han setter pris på og han er veldig sosial, også med folk som kommer på besøk. Det kan jo være de har noe godt å by på. For mat er han glad i. Og han spiser alt han kommer over – så det er ikke spesielt lurt å sette igjen mat og godteri der han kan få tak i det. Han kan kosebite litt, men når du lærer han å kjenne så vil du lett se når han har tenkt å bite slik at du kan avlede han eller stoppe det. Han er veldig glad i mennesker og vil gjerne sove i senga, eller på fanget. Noen ganger har han behov for litt ro og da finner han seg gjerne et rom som ikke brukes eller et sted med litt utsikt, en vinduskarm eller noe. Der kan kan ligge og vokte utsiden i lage tider. Han er flink til å bruke dokassen sin, men jeg mistenker han for at de 2-3 gangene han har droppet kassa har vært litt hevnaksjon for at han ikke har fått den oppmerksomheten han ønsket. Det er vanskelig å si hvor gammel han er, men ikke helt ung og ikke helt gammel – rundt 5-7 år vil jeg tro. Han har mye energi og i de ukene han må være inne så trenger han å stimuleres litt. Han er stor fan av den gamle pinne-med-tråd-leken. Bare pass på å vær forsiktig med klørne hans.
Når pelsen vokser ut igjen blir den lang og han vil trenge en del pelsstell. Men han liker å bli klappet og kost med og det kan nok være lurt å bruke litt børste på han før han egentlig trenger det slik at han vil forbinde det med noe bra.
En vennlig sjel som garantert vil bringe mye glede i sitt nye hjem. Han kan nok virke litt tøff, stor som han er, men egentlig er han beskjeden i væremåten. Ikke i matveien.

Kommentarer